De ervaring van Judith: Streng als het moet, maar vooral veel lachen!

Judith heeft twee jaar geleden stage bij ons gelopen. Ze komt nog steeds bij ons voor paardrijlessen. Dit is haar ervaring met de zorgboerderij.

Mijn naam is  Judith Scholten. Ik heb 2 jaar geleden stage gelopen bij Sandra op de zorgboerderij. Ik heb het daar super naar mijn zin gehad. Ik heb veel geleerd van Sandra. Hoe je het beste kunt omgaan met paarden. En hoe je ze moet verzorgen. Ik vind dat Sandra het echt leuk doet met de kinderen en dieren. Als het moet is ze streng, maar je kunt vooral met haar lachen. Ze zorgt dat de kinderen lekker bezig zijn. Met mooi weer doet ze vaak leuke dingen buiten. Zoals picknicken in het bos. Dan neemt ze trutje de shetlandpony mee. De kinderen kunnen dan om en om rijden. Zelf rijd ik ook paard bij Sandra. Sandra geeft erg goed les. En met veel plezier!