Teambuilding met paarden

Zorgboerderij

Klein Canada

Teambuilding met paarden

Maak met uw team kennis met paardencoaching. Het paard spiegelt het gedrag van het team en de onderlinge samenwerking en verhoudingen. Een paard oordeelt niet en geeft het team een duidelijke spiegel. Veel effectiever en leuker dan lange praatsessies van het team. Via het paard krijgen het team inzicht in sterke punten en valkuilen van het team als geheel en van de individuen in het team.

De paarden coaching kan met groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Je staat met maximaal 6 personen tegelijk in de paardenbak met een paard.

De teamcoaching kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur reserveren en is inclusief een boerenlunch met verse producten aansluitend aan de sessie.

Teamontwikkeling met paarden

U kunt ook verder gaan dan een kennismaking en met paarden werken aan het verbeteren van onderlinge verhoudingen en samenwerking van het team. Wilt u werken aan samenwerking en onderlinge communicatie, dan gaat het team samen met het paard een opdracht uitvoeren.

Daarna zijn desgewenst vervolgsessies mogelijk met individuen uit het team. Om gericht te werken aan persoonlijke doelen die het team sterker maken. Teamontwikkeling met paarden werkt uw team aan een prettiger sfeer in het team, een betere onderlinge communicatie en een grotere inzet van de individuele leden.

Kosten

  • €75,- per persoon. (exclusief BTW)  Dit is inclusief een heerlijke boeren lunch met verse producten na elke sessie.

Heb je interesse of wil je nog wat weten? Bel of mail ons!