Paardrijlessen

Paardrijlessen

ponyrijles

Wil je graag paardrijles? Dat kan bij ons! Jong en oud, met en zonder beperking, iedereen is welkom. Als je maar van paarden houdt!
De lessen zijn heel afwisselend: dressuur, springen, buitenritten en voltige. De paarden van onze zorgboerderij zijn erg braaf en allemaal geschikt voor de lessen. Maar het blijven dieren. Ze kunnen een keer schrikken of hun dag niet hebben. Hoe je daar mee omgaat leer je ook bij ons. Je krijgt bij ons in een klein groepje van maximaal 5 personen les. Privéles of een een losse paardrijles is ook mogelijk.

Paardrijles prijzen (per 1-1-2021)

Groepslessen: (1x per week een les van 45 minuten)
€65,- per maand

Privélessen:
Per les € 30,-

Regelmatig organiseren wij ook onderlinge wedstrijden. Hiervoor oefenen we ook in de lessen. Zo heb je een leuk doel om voor te oefenen!

Wanneer de les 24 uur van te voren is afgemeld, dan mag deze les ingehaald worden.

Therapeutische paardrijles

Iedereen met een lichamelijke of mentale beperking, kan bij ons paardrijden. Wij helpen om mensen meer zelfvertrouwen te krijgen door paard te rijden. Op en naast het paard leer je ervaren dat je veel meer kunt dan je zelf soms denkt! Met professionele begeleiding en eventueel hulpmiddelen kan iedereen leren paardrijden bij ons.

Therapeutisch paardrijden:

Per les €45,- (45 minuten)

Heb je interesse of wil je nog wat weten? Bel of mail ons!

therapeutisch paardrijden

Paard of pony huren

Het is mogelijk om bij ons een van onze paarden of pony’s te huren. Voor de mogelijkheden en meer informatie kun je contact met ons opnemen.