Zorgboerderij

Klein Canada

Over de Zorgboerderij

Sandra is de zorgboerin van Klein Canada. Ze woont naast haar ouders op de boerderij. Haar ouders helpen haar in het runnen van de zorgboerderij. Samen willen ze het mooie van de boerderij delen met jeugd, ouderen en mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En hen een plek bieden waar ze zich prettig en veilig voelen. Sandra helpt hen in de omgang met de dieren. Dat mensen en kinderen om hun emoties gemakkelijker te uiten en een meer rust te vinden. Sandra heeft ruime ervaring en diploma’s in koken en het geven van paardrijles.

Deze kwaliteiten maken onze zorgboerderij uniek:

  • Passie
  • Ruime ervaring met mens & dier
  • Erg goed in de omgang met o.a. kinderen
  • Brave paarden en hun positieve uitwerking op mensen
  • Binding met de omgeving
  • Gemoedelijkheid, veelzijdigheid en flexibiliteit van een klein bedrijf
  • Creatief met koken
  • Centrale ligging in Wijhe

Zorgboerin Sandra is in staat om iedereen te laten genieten van haar boerderij. Ze is erg goed in de omgang met kinderen. Bovendien is ze goed met dieren en creatief met koken. Ze heeft brave paarden en een professionele paardenbak. Sandra kijkt goed naar de behoefte van de klant. Zo kan Sandra veel verschillende kinderen en volwassenen zorg op maat bieden.

Wie zijn wij?

Sandra Mosterd

Sandra Mosterd

Zorgboerin

Sandra heeft de dagelijkse leiding op de zorgboerderij. Ze begeleidt iedereen die voor dag en logeeropvang komt. Ze verzorgt de dieren en zorgt dat het netjes blijft op de zorgboerderij. Ook maakt ze de heerlijke maaltijden.

Maike van Vollenhoven

Maike van Vollenhoven

Geeft paardrijles & begeleidster dagbesteding

Hoi allemaal! Ik ben Maike. Ik ben op dit moment druk met mijn studie Social Work en daarnaast werk ik bij Klein Canada. Dat vind ik erg heel erg leuk om te doen! Ik ben te vinden in de bak voor de paardrijlessen en ook op de dagbesteding kun je me vinden. Ik vind het leuk om mensen te zien groeien en waar nodig uit te dagen voor iets nieuws.

Als meisje van 6 jaar oud ben ik begonnen met paardrijden. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Om goed les te kunnen geven aan iedereen heb ik de instructeurscursus gedaan bij de KNHS. Daarnaast heb ik ook de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond.

Hopelijk tot snel! Maike

Bianca Burger

Bianca Burger

Begeleidster dagbesteding

Hallo allemaal, ik ben Bianca Burger, ik ben 36 jaar in woon met mijn vriend, 2 zoons en een dochter in Haarle.

Sinds november 2021 werk ik bij Zorgboerderij Klein Canada. Van jongs af aan heb ik veel met paarden gewerkt, van zelf rijden, tot het geven van rijles op de manege. Na een opleiding in de paardenhouderij ben ik enkele jaren fulltime aan de slag gegaan bij een springstal. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd om paardrijles te mogen geven. Enkele jaren geleden besloot ik een opleiding in de zorg te gaan volgen, waarna ik nu een mooie combinatie kan maken bij Klein Canada tussen mijn ervaring met paarden, en de zorg. Dit is een geweldige mix van alles wat ik leuk vind, en veel energie uit haal.

Michelle Koller

Michelle Koller

Begeleidster dagbesteding

Hoihoi, ik ben Michelle, 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze 2 honden in Olst.
Sinds oktober 2021 ben ik bij Klein Canada te vinden als begeleider in de dagbesteding en dat vind ik enorm leuk!
Ik heb een opleiding tot zorgboerderij begeleider afgerond. De combinatie met het werk tussen mens en dier vind ik helemaal top, en bij Klein Canada met paarden is voor mij echt een bonus.
Wie weet, tot snel! Michelle

Helma Mosterd

Helma Mosterd

Gastouder & inval zorgboerin

Helma is de moeder van Sandra. Ze is gastouder en ontvangt drie dagen per week kinderen aan huis. Als Sandra ziek of afwezig is, kan Helma invallen.

Gerrit Mosterd

Gerrit Mosterd

Onderhoud & tuinieren

Gerrit is de vader van Sandra. Op de boerderij zorgt hij voor het onderhoud van het erf en de gebouwen. Ook zorgt hij voor mooie bloemen, lekkere tomaatje en andere groenten uit eigen tuin.