Zorgboerderij

Klein Canada

Over de Zorgboerderij

Sandra is de zorgboerin van Klein Canada. Ze woont naast haar ouders op de boerderij. Haar ouders helpen haar in het runnen van de zorgboerderij. Samen willen ze het mooie van de boerderij delen met jeugd, ouderen en mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En hen een plek bieden waar ze zich prettig en veilig voelen. Sandra helpt hen in de omgang met de dieren. Dat mensen en kinderen om hun emoties gemakkelijker te uiten en een meer rust te vinden. Sandra heeft ruime ervaring en diploma’s in koken en het geven van paardrijles.

Deze kwaliteiten maken onze zorgboerderij uniek:

  • Passie
  • Ruime ervaring met mens & dier
  • Erg goed in de omgang met o.a. kinderen
  • Brave paarden en hun positieve uitwerking op mensen
  • Binding met de omgeving
  • Gemoedelijkheid, veelzijdigheid en flexibiliteit van een klein bedrijf
  • Creatief met koken
  • Centrale ligging in Wijhe

Zorgboerin Sandra is in staat om iedereen te laten genieten van haar boerderij. Ze is erg goed in de omgang met kinderen. Bovendien is ze goed met dieren en creatief met koken. Ze heeft brave paarden en een professionele paardenbak. Sandra kijkt goed naar de behoefte van de klant. Zo kan Sandra veel verschillende kinderen en volwassenen zorg op maat bieden.

Wie zijn wij?

Sandra Mosterd

Sandra Mosterd

Zorgboerin

Sandra heeft de dagelijkse leiding op de zorgboerderij. Ze begeleidt iedereen die voor dag en logeeropvang komt. Ze verzorgt de dieren en zorgt dat het netjes blijft op de zorgboerderij. Ook maakt ze de heerlijke maaltijden.

Michelle Koller

Michelle Koller

Begeleidster dagbesteding

Hoihoi, ik ben Michelle, 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze 2 honden in Olst.
Sinds oktober 2021 ben ik bij Klein Canada te vinden als begeleider in de dagbesteding en dat vind ik enorm leuk!
Ik heb een opleiding tot zorgboerderij begeleider afgerond. De combinatie met het werk tussen mens en dier vind ik helemaal top, en bij Klein Canada met paarden is voor mij echt een bonus.
Wie weet, tot snel! Michelle

Linda

Linda

Begeleidster dagbesteding

Hoi allemaal! Ik ben Linda en woon samen met mijn partner en drie zoons én een heleboel dieren in het fijne Lierderholthuis. Mijn hobby’s zijn (naast koken en leuke dingen doen met ons gezin) mijn Welsh Mountain pony’s! Elk jaar verwachten wij meerdere veulentjes. Het voorjaar is dan ook mijn favoriete tijd, dan dartelen alle veulentjes weer lekker door de wei ☺️.

Sinds december 2023 ben ik als begeleider van de dagbesteding op enkele dagen in de week werkzaam bij Klein Canada. Wat een ontzettende gave kans en wat bevalt me dit goed! Heerlijk gezellig samen werken met mens en dier, wat wil je nog meer?!

Na vele jaren als instructeur en bedrijfsleider op een manege te hebben gewerkt ben ik uit gaan kijken naar een nieuwe uitdaging om, in eerste instantie, bij deze werkzaamheden te doen. Het werken bij Klein Canada bevalt zo goed dat ik gestopt ben met werken op de manege. Heel spannend om dit te doen, maar ik heb enorm veel zin om meer bij Klein Canada te zijn!
Wie weet tot snel!

Sibel

Sibel

Begeleidster dagbesteding & zelfstandig paardencoach

Hoi allemaal,
Mijn naam is Sibel en ik kom uit het prachtige dorpje Olst. Ik heb jaren in de zorg mogen werken als (groeps)begeleider, maatschappelijke werker en jeugdconsulent. Doordeweeks werk ik als ambtenaar in de regio Noord-Veluwe. Sinds oktober 2022 is mijn wereld nog mooier geworden met Klein Canada er in. Op de zaterdag ben ik begeleider op de dagbesteding en op de zondag bied ik als zelfstandige paardencoaching.

Aniek Spronk

Aniek Spronk

Geeft pony- en paardrijles

Hoi allemaal! Wat leuk dat ik bij Klein Canada les mag geven en daarom stel ik mij voor diegene die mij nog niet kennen even kort voor.

Ik ben Aniek Spronk. Ik woon in Raalte samen met mijn vriend Barry, kinderen Duuk en Vai en niet te vergeten hondje Bobbi.

Vanaf jongs af aan ben ik al tussen de pony’s en paarden te vinden. Vanaf mijn 17e ben ik fanatiek gaan lesgeven en sinds 5 jaar heb ik mijn eigen handelsstal Dreamcatcher Stable in Mariënheem. Zelf rij ik ook nog met mijn eigen paard Evi in klasse Zz-zwaar. Op dit moment is ze drachtig en verwacht ze haar veulentje in juli.

Ik vind het erg leuk om les te geven, vanaf het eerste begin tot het hogere niveau, voor iedereen wat wils! Het is altijd weer een feestje om te zien hoeveel plezier iemand heeft met rijden en iemand te zien groeien in de lessen. Mijn lessen zijn over het algemeen lekker fanatiek, maar ook een stukje gezelligheid en ontspanning mag zeker niet ontbreken! Hopelijk zie ik jullie snel!

Groetjes Aniek

Helma Mosterd

Helma Mosterd

Gastouder & inval zorgboerin

Helma is de moeder van Sandra. Ze is gastouder en ontvangt drie dagen per week kinderen aan huis. Als Sandra ziek of afwezig is, kan Helma invallen.

Gerrit Mosterd

Gerrit Mosterd

Onderhoud & tuinieren

Gerrit is de vader van Sandra. Op de boerderij zorgt hij voor het onderhoud van het erf en de gebouwen. Ook zorgt hij voor mooie bloemen, lekkere tomaatje en andere groenten uit eigen tuin.